fbpx

Sajátos fintora az életnek, hogy pont akkor, amikor elkezdtük tervezni egy önálló honlap indítását, beütött a Covid-19 miatti korlátozás. Bár törölnünk kellett a betervezett koncertjeinket, az előkészítő munka folytatódott. Elkészült – zoreyklub.hu néven – a Vino étterem tárhely-szolgáltatójánál a ZÖREY klub önálló honlapja. Ezzel párhuzamosan összehangoltuk a közösségi média más platformjain való megjelenéseket is: Facebook, Instagram, Facebook Group és a YouTube. Ezeken a platformokon lesznek megtalálhatók az általános és aktuális információk, a programajánlók, az élő bejelentkezések és beszámolók, valamint az itt készült videók.

Az érdeklődőkkel való kapcsolattartás legfőbb színtere a ZÖREY klubtagság nevű Facebook csoport. Itt tesszük közzé a legfrissebb híreket és programajánlókat és ide várjuk a véleményeket is.

A Facebook ESEMÉNYEK naptár szerűen jelenítik meg az összes – tervezett és megtartott –rendezvényünket. A honlap Archívum oldalán átfogó képet kaphatunk a ZÖREY klub életéről.

A platformokon kialakított megjelenési formák nem véglegesek. Várjuk az érdeklődők javaslatait, ötleteit, amivel még jobban fel tudnánk hívni a nagyközönség figyelmét a ZÖREY klubra. Hiszen az eddigi rendezvényeink már bizonyították, hogy a boltíves pinceklub alaphangulata foglyul ejti a benne lévőket. Ahol az előadó és a közönség hamar egymásra talál, ahol senki sem tudja magát kivonni az emelkedett hangulatból, és maradandó élménnyel lesznek gazdagabbak.

A honlap hivatalos elindítását, a hosszú kényszerszünet utáni első rendezvényünkhöz igazítottuk: a ZÖREY klub,  2021. szeptember 24-25-én, a Vino étterem diófás kerthelyiségében kezdi a 2021-es őszi évadját…